Join us!

Taipei | 27 June - 4 July 2020

Ga mee naar Taipei en ontdek zakelijke mogelijkheden in Taiwan en Zuidoost-Azië

Taiwan is een hotspot voor innovatie, een hoogwaardige hub naar Azië en staat open voor handel

Van 27 juni tot en met 4 juli bezoekt een handels- en innovatie delegatie onder leiding van burgemeester van Utrecht Jan van Zanen de Smart City Summit & Expo in Taipei. Met meer dan 40.000 bezoekers uit ongeveer 50 landen is dit het grootste jaarlijkse Smart City platform in Azië. Interessante onderdelen zijn de vele professionele forums, matchmaking, de Expo en de real-site demo tours. Dit jaar staat de toepassing van AIoT binnen smart city oplossingen centraal.

Naast participatie in de beurs bieden we delegatieleden graag de kans om deel te nemen aan bezoeken aan de miljoenensteden Taipei, Taoyuan en Taichung. Profiteer van de door Utrecht Region opgebouwde band met deze steden en kom in contact met relevante overheidsfunctionarissen, krijg inzage in masterplannen voor gebiedsinrichting, bezoek bedrijven, onderwijsinstellingen en ziekenhuizen.

Ondersteuning van onze delegatie in Taiwan is in de ervaren handen van onze vertegenwoordiger in Taiwan, Representative Guy Wittich en het professionele team van de Netherlands Trade and Investment Office.

Utrecht Region is partner in Trade & Innovate NL. Deelname aan de missie staat daarom open voor bedrijven uit heel Nederland.  Voor het samenstellen van een evenwichtige equipe hebben we enkele vouchers voor gratis hotelovernachtingen ter beschikking.

Wat kost deelname aan deze missie?

  • Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening
     
  • Deelname fee van €500
     
  • 2e deelnemer per bedrijf €250

Interesse?

Wees er dan snel bij! Aanmelden voor deze unieke missie kan door een mail te sturen naar Trade & Invest Utrecht Region. 

Email