Kennissessie over handels- en innovatiemissie naar Taiwan

Is uw bedrijf of kennisinstelling actief op het gebied van smart health, smart building, smart transport of smart education? En wilt u uw bedrijf uitbreiden naar Azië? Of wilt u zich laten inspireren door wat dit continent u te bieden heeft? Ga mee met onze handels- en innovatiemissie naar Taipei en ontdek zakelijke mogelijkheden in Taiwan en Zuidoost-Azië.

Kennissessie met o.a. Guy Wittich

Voor deelnemers en geïnteresseerden in de Smart City Summit & Expo in Taipei (22-27 maart) organiseren wij een kennissessie. U bent van harte welkom op maandag 3 februari, van 16.00 tot uiterlijk 18.00 uur, in het WTC gebouw aan het Jaarbeursplein in Utrecht. Speciale gast die middag is de heer Guy Wittich, de vertegenwoordiger van het Koninkrijk der Nederlanden in Taiwan. Hij en zijn team van de Netherlands Trade and Investment Office (NTIO) helpen bij de organisatie van de missie en matchmaking in Taiwan. 

Programma

•             Welkom door Jaap Breugem (Director of International Affairs EBU / mission director)

•             Voorstelrondje

•             Taiwan: (geo)politiek, economie, cultuur (door Guy Wittich, Representative, Netherlands Trade and Investment Office)

•             Voorlopig programma missie, toegelicht door Jaap Breugem

•             Logistieke zaken, toegelicht door Roel Franken (Trade & Invest Utrecht Region)

•             Q&A

Wilt u hierbij zijn?

Meld u kosteloos aan

Bekijk meer informatie over de missie naar Taiwan